BODY SALT SCRUB
FUGTGIVENDE
Serum oil
HØJEFFEKTIV
ENGAGEMENT
Vi står for
  • Dyrevelfærd
    Ved at anvende produkter fra Mikaka, vælger du dyrevelfærd til. Vi sætter høje krav til vores leverandører, hvormed de anvendte ingredienser ikke testes på dyr, og langt de fleste af vores produkter er 100% veganske.
  • Ingen skadelig kemi
    Vi har fokus på at give dig en sund og stærk hud. Derfor er vores produkter så rene, naturlige og økologiske som muligt, og vi søger målrettet økologisk certificerede ingredienser med høj effektivitet.
  • Miljøvenligt & bæredygtigt
    Vi medtænker miljøet og Jordens ressourcer i produktionen af vores emballage og marketingsmateriale, som er produceret CO2 neutralt.
Produkter
Lone Simonsen
Om Mikaka
Mikaka Skincare er et familiedrevet dansk hud- og hårplejeunivers. Vi er en sundhedsfaglig familie med stærke ambitioner om bæredygtige, økologiske og kompromisløse produkter, der kan anvendes med god samvittighed overfor naturen, Jordens ressourcer, dyrevelfærd og dig.

Vi brænder for en holistisk oplevelse med omtanke for kroppen, sjælen og naturen og håber, at produkterne lever op til dine forventninger, som de lever op til vores.
WET & DRY BRUSH
Vejledning
Vegansk og 100% nedbrydelig

WET & DRY Brush er til dig, som ønsker et fantastisk beauty tool til at få opfrisket din hud med fornyet glød grundet dets vitaliserende effekt. Den fjerner effektivt urenheder og døde hudceller samt stimulerer nænsomt blodcirkulationen. Ansigtsbørsten er produceret af de fineste og veganske vegafibre, og skaftet består af termo bøg. Termo bøg giver øget holdbarhed, og bøgen stammer fra bæredygtigt skovbrug.
Vi er blandt andet omtalt i
Warning: Undefined array key 6 in /customers/4/d/5/mikaka.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ideapark-luchiana/elementor/instagram.php on line 139