Naturnært design
og dansk produktion
Designet er udviklet af Camilla og afspejler Mikaka Skincare som en virkningsfuld, naturlig og økologisk hud- og hårplejeserie med sit simple og naturnære udtryk og underliggende nordiske præg.

Designet omfavner produkterne som værende gennemtænkt fra første tanke til det færdige resultat, og skal indbyde til tid til selvforkælelse og velvære. Visionen om en holistisk oplevelse indebærer udviklingen af effektive produkter med ingredienser af højeste kvalitet og vores særlige interesse for at sammensætte enestående og milde dufte, der består af æteriske olier og plantederiveret naturlig parfume.
Udviklingen og produktionen af produkterne foregår udelukkende i Danmark. En stor del af produkterne er håndrørte, mens de resterende er produceret i et godkendt farmakologisk laboratorium i et tæt samarbejde med stor tillid.

Mikakas produkter indgår i laboratoriekontrol, hvor de godkendes via en sikkerhedstest. Det betyder at de er stabilitetstestet med henblik på holdbarhed; sikkerhedstestet med henblik på farlige og giftige stoffer; og challengetestet med henblik på test for bakterier og mug. Samtlige tests af produkterne er godkendte.