We care

Vi kan gøre en forskel

 Affald i naturen er et globalt problem, hvor plastik er en af de helt store syndere, hvis produktion er kontinuerligt stigende. Hensmidt plastik i naturen og havet nedbrydes langsomt af omgivelserne og solen, hvorved det omdannes til det miljøskadelige mikroplast, hvilket kan få store konsekvenser for natur, dyr og mennesker.

Ved at genanvende plastikemballage fra bl.a. hudplejeindustrien, kan det medvirke til, at der produceres færre mængder af ny plastik, hvormed mindre vil havne i naturen og havet.  Desuden udledes der mindre CO2 ved produktionen af plastik fra genbrugsplast. 

Hvis vi alle gør lidt, kan det blive til meget i det store perspektiv og  bidrage betydeligt til at mindske mængden af brugt plastik i naturen.  Størstedelen af vores emballage er genanvendeligt, og du kan skille vores flasker og krukker ad. Du skal blot skylle de enkelte dele og herefter aflevere det til genbrug; så simpelt er det! Vær opmærksom på, at nogle af pumperne kan indeholde en lille plast kugle. Den skulle nødigt havne i havet til fiskene.