Mikaka er en naturlig og økologisk hudplejeserie. Vi ønsker at passe på dig og naturen.

  • Ingen Parabener
  • Ingen Hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen kunstige farver og dufte
  • Ingen Alkohol
  • Ingen petrokemikalier

Vi ønsker at kunne være medvirkende til at flere har råd til økologisk hudpleje, for derved at passe på din sundhed og ikke mindst jordens sundhed. Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne nede, og trods lave priser, donerer vi 5% af vores årlige overskud til bæredygtige projekter, velgørenhed og dyrevelfærd.

Mikaka er primært produceret ud fra naturlige ingredienser, og der anvendes overvejende økologiske olier og plante/urte ekstrakter, hvor det overhovedet er muligt. Vi vælger vores leverandører med omhu i forhold til økologi og kvalitet, og gerne certificerede.

Da vores produkter er fra naturen og er økologiske kan farven på produkterne varierer, alt efter hvordan vejret og forholdene har været for de enkelte planter.

De enkelte ingredienser, der ikke stammer fra naturen, er derimod naturidentiske (f.eks forekommer benzylalkohol naturligt i bl.a. jordbær, hvilket anvendes som konservering).
Produkterne er håndrørte( med en smule hjælp udefra), hvor ingredienserne og sammensætningen i de enkelte produkter er nøje udvalgte med henblik på virkning og konsistens.

Mikaka er skabt til dig, der ønsker gode, plejende, naturlige og økologiske produkter til en overkommelig og rimelig pris. En overkommelig pris betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten af produkterne.

Produkterne er fri for parabener, kunstige farver og hormonforstyrrende stoffer og indeholder kun økologiske æteriske olier som duft, som er udvundet fra planterne. Når der står natural perfume, betyder det at duftnoterne er udvundet fra planterne. Duften i produkterne er mild, så det er ikke duften der er dominerende, men derimod virkningen og følelsen. Dog får du stadig en sanselig oplevelse.

Vi vil gøre opmærksom på, at enkelte personer kan være allergiske overfor æteriske olier, naturlig parfume og benzylalkohol.

Mikaka har indgået i laboratoriekontrol – produkterne har været igennem den såkaldte “sikkerhedstest” . Dette betyder at de er stabilitetstestet(holdbarhed), sikkerhedstestet(farlige og giftige stoffer) og challengetestet (test for bakterier og mug). Alle tests er godkendte.

Vi har selvfølgelig også tænkt på emballagen, for at skåne naturen mest muligt.

Mikaka sælges via webshop, forskellige forhandlere og ved forskellige messer og events.

Vi afholder events, hvor det er muligt at høre om, prøve og dufte Mikakas produkter.

Producent og ansvarlig person: Lone Simonsen.

 

Hvorfor:

Ideen om Mikaka opstod, da den yngste datter i familien ofte reagerede på de købte cremer, eftersom hun har sensitiv hud i ansigtet. Således opstod ideen om selv at producere produkter, og se om det var muligt at lave et produkt, som hun kunne tåle og samtidig også vide, hvilke ingredienser produkterne bestod af.  Det er lykkedes og det skal andre også have glæde af.

Vejen frem til de endelige sammensætninger af ingredienser har været lang og taget sin tid – der er rigtig meget læsning og forsøg på at få de rigtige sammensætninger. Det var vigtigt for os at lave gode produkter, som suger hurtigt ind og samtidig føles plejende og giver en behagelig blød hud.

Vi er fortsat en familiedrevet virksomhed hvor CEO er uddannet sygeplejerske og begge døtre er fortsat med, i det omfang de kan. Den ældste datter Signe er dyrlæge og den yngste datter Camilla læser medicin. Manden i huset står for alt It.

Navnet er blevet til ved, at den store datter kalder sin lillesøster Mikaka

Vi håber at produkterne lever op til dine forventninger.

Fotograf: LPB Photography – linville82@gmail.com / Denni Jørgensen

Modeller på foto: Døtrene i huset, Signe og Camilla.

Share This