Mikaka Skincare er en naturlig og økologisk hudplejeserie. Produkterne er skabt til dig, der ønsker eksklusive, plejende, naturlige og økologiske produkter til en overkommelig og rimelig pris. Det lave prisleje betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten og effekten af produkterne, da vi elsker en holistisk oplevelse med forkælelse og omtanke for kroppen, sjælen og naturen.

Vores produkter indeholder:

  • Ingen parabener
  • Ingen hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen kunstige farver og dufte
  • Ingen alkohol
  • Ingen petrokemikalier

Vi ønsker at være medvirkende til, at så mange som muligt har råd til økologisk hudpleje for derved at passe på din sundhed og ikke mindst passe på naturen, hvilket afspejles i et lavt prisleje på vores skønne hudplejeprodukter.

Trods vores lave priser ønsker vi at hjælpe mest muligt, hvorfor vi donerer 5 % af vores årlige overskud til bæredygtige/fairtrade projekter, velgørenhed og dyrevelfærd.

Mikaka Skincare er primært produceret ud fra naturlige ingredienser, og vi anvender overvejende økologiske olier samt plante- og urteekstrakter, hvor det er muligt. Vi vælger vores leverandører med omhu og søger målrettet økologisk certificerede ingredienser.

___________________________________________________________________________________________________________

Der kan forekomme enkelte ingredienser, der ikke stammer fra naturen, da det ikke er muligt. Disse enkelte undtagelser er derimod naturidentiske. F.eks. forekommer benzylalkohol naturligt i bl.a. jordbær, hvilket vi anvender som konservering.
Produkterne er primært håndlavet, hvor ingredienserne og sammensætningen i de enkelte produkter er nøje udvalgte med henblik på virkning, konsistens og duft. Den milde duft i vores produkter stammer udelukkende fra økologiske æteriske olier, som er udvundet fra planter og er derfor naturlige. Vi vil gøre opmærksom på, at enkelte personer kan være allergiske overfor æteriske olier, naturlig parfume og benzylalkohol.
Da vores produkter er naturlige og økologiske kan farven på produkterne varierer, hvilket afhænger af vejret og forholdene for de enkelte ingredienser, som vi anvender.

Udover omtanke for naturen og miljøet under udviklingen af produkternes indhold, har vi ligeledes stort fokus på bæredygtigt og miljøvenligt materiale til vores emballage, der samtidigt udstråler forkælelse og eksklusivitet af højeste kvalitet.

Mikaka har indgået i laboratoriekontrol, hvor produkterne har været igennem den såkaldte “sikkerhedstest”. Dette betyder at de er stabilitetstestet med henblik på holdbarhed, sikkerhedstestet med henblik på farlige og giftige stoffer og challengetestet med henblik på test for bakterier og mug. Alle tests af produkterne er godkendte.

Mikaka sælges via webshop, diverse forhandlere i hele landet samt ved forskellige messer og events.

Producent og ansvarlig person: Lone Simonsen

___________________________________________________________________________________________________________

Hvorfor:

Ideen om Mikaka Skincare opstod, da den yngste datter i familien ofte reagerede på de købte cremer, eftersom hun har sensitiv hud i ansigtet. Således opstod ønsket om selv at producere produkter, og se om det var muligt at lave et produkt, som hun kunne tåle og samtidig også være bekendt med, hvilke ingredienser produktet bestod af. Det er lykkedes i en sådan grad, at vi ønsker andre også skal have glæde af det!

Vejen frem til de endelige sammensætninger af ingredienser har været lang, da vi på ingen måde ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af de forskellige aspekter i produktionen og anvendelsen af cremer samt dertilhørende emballage. Det er vigtigt for os at lave unikke og særpræget produkter, som absorberes hurtigt og samtidig giver intens pleje og fugt samt en blød og strålende hud. Udover effekten på huden, ønsker vi at give dig en fuldendt oplevelse af vores skønhedsprodukter, hvorfor vi er særligt interesseret i at sammensætte og tilføje enestående og milde dufte til vores produkter. Vi er i konstant udvikling og altid på jagt efter at optimere vores produkter ud fra ny viden, så vi kan tilbyde dig udsøgt forkælelse med omtanke for natur, miljø og dyrevelfærd.

Mikaka Skincare er en familiedrevet virksomhed, hvor founder Lone Simonsen er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut og psykoterapeut. Manden og begge døtre i familien bidrager til produktion, marketing og udvikling af Mikaka. Den ældste datter, Signe, er uddannet dyrlæge og den yngste datter, Camilla, læser medicin. Dermed har familien en faglig viden og interesse indenfor human fysiologi, hvilket vi med fordel anvender i udviklingen af vores hudplejeprodukter. Derfor tror vi også på, at skønhed ikke blot kommer udefra, men derimod er et sammenspil mellem ydre og indre faktorer. Så for at booste vores udstråling af velvære, balance og sund hud yderligere, kan det være en fordel bl.a. at få øje på det positive i livet, drikke massere af vand, spise varieret og grønt samt dyrke motion. Navnet “Mikaka Skincare” var oplagt for familievirksomheden, da Signe kalder sin lillesøster for Mikaka.

Vi er stolte og glade for resultatet af Mikaka Skincare, og vi håber at produkterne lever op til dine forventninger om eksklusiv hudpleje, som de har levet op til vores.

Fotograf: Jesper Koefoed
Opsætning af hår: Salon Valgreen