Naturnær og højeffektiv pleje
Mikaka Skincare
Mikaka Skincare er et dansk hud- og hårplejeunivers udviklet af en sundhedsfaglig familie med stærke ambitioner om bæredygtige, økologiske og kompromisløse produkter, der kan anvendes med god samvittighed overfor naturen, jordens ressourcer, dyrevelfærd og dig.

Produktionen foregår i Danmark og designet skal afspejle værdierne om naturnære produkter. Hos Mikaka er der stort fokus på nøje udvalgte højeffektive, økologiske og naturlige ingredienser, der i simple og unikke sammensætninger uden unødige indholdsstoffer, giver dig en oplevelse af komplet selvforkælelse. Mikaka er i konstant udvikling og altid på jagt efter at være nytænkende, udvikle nye produkter og optimere ud fra nyeste forskning.

Mikaka udspringer fra moderlig omsorg, umættelig kreativitet og ønsket om større gennemsigtighed og bevidsthed i udviklingen af hudplejeprodukter. Ideen opstod da den yngste datter i familien, Camilla, ofte reagerede på købte cremer til sensitiv hud. Det var begyndelsen på en spirende nysgerrighed hos mor og founder af Mikaka Skincare, Lone Simonsen, der med sine kreative og handlekraftige evner lod Mikaka Skincare blive en realitet.

Mikaka Skincare er familiedrevet, og derfor var navnet oplagt, da ”Mikaka” er den ældste datters, Signe, kælenavn til Camilla. Familien bag det bæredygtige hud- og hårplejeunivers har en sundhedsfaglig baggrund. Lone er uddannet sygeplejerske, Signe er dyrlæge og Camilla læser medicin, der sammenlagt giver en bred dynamisk viden om hudens opbygning, brugen af højpotente ingredienser og deres virkning på huden, der med fordel anvendes i udviklingen af produkterne.
mikaka-79-kopi
om mikaka
VIDEN - PASSION - VISION