Om Mikaka

Viden - Passion - Vision
Lone Simonsen:

Mikaka Skincare

Mikaka Skincare er en naturlig og økologisk hudplejeserie. Produkterne er skabt til dig, der ønsker eksklusive, plejende, naturlige og økologiske produkter til en overkommelig pris. Det lave prisleje betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten og effekten af produkterne, da vi elsker en holistisk oplevelse med forkælelse og omtanke for kroppen, sjælen og naturen.

Mikaka Skincare er en familiedrevet virksomhed, hvor jeg er uddannet sygeplejerske, zoneterapeut og psykoterapeut. Manden og begge døtre i familien bidrager til produktion, marketing og udvikling af Mikaka. Den ældste datter, Signe, er uddannet dyrlæge og den yngste datter, Camilla, læser medicin.

 

 Vi har dermed en faglig viden og interesse indenfor human fysiologi, hvilket vi med fordel anvender i udviklingen af vores hudplejeprodukter.  Derfor tror vi også på, at skønhed ikke blot kommer udefra, men derimod er et sammenspil mellem ydre og indre faktorer. For at booste vores udstråling og følelse af velvære, balance og sund hud yderligere, kan det derfor være en fordel at værne om krop og sjæl, drikke massere af vand, spise varieret og grønt samt dyrke motion. 

Navnet “Mikaka Skincare” var oplagt for vores hudplejeserie, da Signe kalder sin lillesøster for Mikaka. Vi er stolte og glade for resultatet af Mikaka Skincare, og vi håber at produkterne lever op til dine forventninger om eksklusiv hudpleje, som de har levet op til vores.

Producent og ansvarlig person: Lone Simonsen

Kun det bedste

Nøje udvalgte ingredienser

Vores produkter indeholder:

  • Ingen parabener
  • Ingen hormonforstyrrende stoffer
  • Ingen kunstige farver og dufte
  • Ingen alkohol
  • Ingen petrokemikalier

 

Mikaka Skincare er udviklet på baggrund af grundig research og sammensat af nøje udvalgte ingredienser. Produkterne produceres ud fra naturlige ingredienser, og vi anvender udelukkende økologiske olier samt plante- og urteekstrakter, hvor det er muligt. Vi vælger vores leverandører med omhu og søger målrettet økologisk certificerede ingredienser.

Der kan forekomme enkelte ingredienser, der ikke stammer fra naturen, da det ikke er muligt. Disse enkelte undtagelser er derimod naturidentiske. F.eks. forekommer benzylalkohol naturligt i bl.a. jordbær, hvilket vi anvender som konservering.
Produkterne er primært håndlavede, hvor ingredienserne og sammensætningen i de enkelte produkter er nøje udvalgte med henblik på virkning, konsistens og duft. Den milde duft i vores produkter stammer udelukkende fra økologiske æteriske olier, som er udvundet fra planter og er derfor naturlige. Vi vil gøre opmærksom på, at enkelte personer kan være allergiske overfor æteriske olier, naturlig parfume og benzylalkohol.
Da vores produkter er naturlige og økologiske kan farven på produkterne varierer, hvilket afhænger af vejret og forholdene for de enkelte ingredienser, som vi anvender.

Vores helt eget

Design og produktion

Ideen om Mikaka Skincare opstod, da Camilla ofte reagerede på købte cremer til sensitiv hud. Det var begyndelsen på en spirende nysgerrighed omkring hudplejeuniverset og ingredienser. Lone har altid været kreativ og handlekraftigt, hvorfor ønsket om at producere egne produkter hurtigt blev en realitet. 

Vejen frem til de endelige sammensætninger af ingredienser har været lang, da vi på ingen måde ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af de forskellige aspekter i produktionen og anvendelsen af cremer samt dertilhørende emballage. Det er vigtigt for os at lave unikke og særprægede produkter, som absorberes hurtigt og samtidig giver intens pleje og fugt samt en blød og strålende hud.

Udover effekten på huden, ønsker vi at give dig en fuldendt oplevelse af vores hudplejeprodukter, hvorfor vi er særligt interesseret i at sammensætte og tilføje enestående og milde dufte produkterne. Vi er i konstant udvikling og altid på jagt efter at optimere ud fra ny viden, så vi kan tilbyde dig udsøgt forkælelse med omtanke for natur, miljø og dyrevelfærd.

Designet er udviklet af Camilla og afspejler Mikaka Skincare som en naturlig og økologisk hudplejeserie med et simpelt og naturnært udtryk, der har fokus på eksklusivitet med et nordisk præg.  

Mikaka Skincare hudplejeprodukter indgår i laboratoriekontrol, hvor de godkendes via en sikkerhedstest. Det betyder at de er stabilitetstestet med henblik på holdbarhed; sikkerhedstestet med henblik på farlige og giftige stoffer; og challengetestet med henblik på test for bakterier og mug. Samtlige tests af produkterne er godkendte.

 

Vores omtanke for

Natur, dyrevelfærd og Jordens ressourcer

Vi ønsker at være medvirkende til, at så mange som muligt har lyst til at anvende økologisk hudpleje for derved at passe på din sundhed og ikke mindst passe på naturen. Derfor forsøger vi at holde priserne nede og skabe produkter, der kan anvendes af alle hudtyper.

Ved at anvende hudpleje fra Mikaka Skincare er du med til at passe på vores natur, give et tilskud til dyrevelfærd samt tage højde for Jordens begrænsede ressourcer. Vi donerer nemlig 5 % af vores årlige overskud til bæredygtige projekter, velgørenhed og dyrevelfærd. Derudover bidrager du til bevarelse af 7 kvadratmeter regnskov i Nicaragua pr. købt produkt via “Verdens Skove”.

Udover omtanke ved valget af ingredienser, har vi ligeledes stort fokus på bæredygtigt og miljøvenligt materiale til vores emballage og marketingsmateriale, der samtidigt udstråler forkælelse og eksklusivitet af højeste kvalitet. Emballagen til æskerne er produceret af bæredygtigt skovbrug med vandbaseret tryk, og vi anvender genbrugspapir til vores marketingsmateriale, hvilket produceres CO2 neutralt og er FSC certificeret. Plastikemballagen er overvejende PET plast, som er let genanvendeligt. Således inddrager vi vores omtanke i samtlige processer under udviklingen af det færdige hudplejeprodukt.