Serum Oils
HIGH VITALITY
INTENSE RECOVERY
Fugtbevarende og kollagenstimulerende.
High Vitality med ECOCERT-certificeret squalane, mikroalger og antioxidanter forebygger effektivt tidlig aldring af huden og har en dokumenteret udglattende effekt på eksisterende fine linjer og rynker. Den højkoncentrerede serum oil arbejder aktivt i dybden og efterlader huden silkeblød, fugtmættet, smidig, synligt glattere og med masser af glød.

High Vitality indeholder over 97% squalane samt vitamin E og det aktive anti-age koncentrat Bluevital C, som udvindes af mikroalger og er rigt på essentielle fedtsyrer, carotenoider og steroler. Bluevital C stimulerer kollagensyntesen og har en dokumenteret udglattende effekt på huden.

E-vitamin booster huden med beskyttende antioxidanter, mens squalane, der minder om hudens eget fedtstof, beriger huden med masser af fugt og genopretter den naturlige elasticitet, og samtidig sørger for, at de øvrige ingredienser lynhurtigt trænger dybt ned i hudens mange lag. Mikaka anvender 100% plantederiveret ECOCRET-certificeret squalane udvundet af oliven. High Vitality er med en mild og naturlig duft.
Genskab en sund og stærk hud.
Intense Recovery er karakteriseret ved sin helende og lindrende effekt. Serummet er pakket med højeffektive, naturlige ingredienser, som, takket være det høje indhold af 100% plantederiveret ECOCERT-certificeret squalane, lynhurtigt trænger dybt ned i hudens mange lag og gendanner hudens naturlige styrke og balance og bidrager til en smuk, smidig og ensartet hud.

Anti-inflammatorisk havreolie tilfører huden næring og fugt og reducerer fine linjer forårsaget af dehydrering af huden. Hybenkerneolie bombarderer huden med beskyttende antioxidanter og fantastiske fedtsyrer. Havtornolie bidrager med masser af gode vitaminer og fedtsyrer, og fremmer hudens elasticitet og smidighed. Kæmpenatlysolie fremmer en smuk, jævn hudfarve og virker blødgørende på huden samtidig med, at olien er effektiv mod milde hudlidelser som rosacea, eksem og akne. Antibakteriel tamanuolie har en positiv effekt på akne og andre urenheder og fremmer samtidig cellefornyelsen. Det høje indhold af squalane hjælper hurtigt og effektivt de øvrige ingredienser dybt ned i huden og genopretter fugtbalancen og hudens naturlige smidighed. Intense Recovery er uden duft.
Bæredygtighed og omtanke for miljøet
High Vitality og Intense Recovery hældes på genanvendeligt PETG emballage, som er den mest genanvendelige form for plast tilhørende PET-kategorien. Det kræver betydeligt mindre energi at producere og fragte i forhold til glas, og dermed også et lavere CO2 udslip. De anvendte æsker er nøje udvalgt med omtanke for Jordens ressourcer og er produceret af genanvendt papir og pap.