Hudpleje med god samvittighed

Shop Mikaka

Hvem er vi

MIKAKA SKINCARE er en dansk, økologisk og naturlig hudplejeserie, der er udviklet af en familie med sundhedsfaglig baggrund og en stor passion for velvære, ekslusivitet samt omtanke for naturen, dyrevelfærd og Jordens ressourcer.

Lone Simonsen

FOUNDER

Kategorier

Produkter

FACE

Alt til ansigtet. Økologiske dagcremer,
natcreme, rens og læbepleje.

BODY

Alt til kroppen. Økologisk lotion, olie og saltscrubs.

HAND & FOOT

Intens og økologisk pleje til hænder og fødder.  

Vores Produkter

DANSK ØKOLOGISK NATURLIG
Shop

Ingredienser

VORES MISSION

Vi vil passe på dig og naturen

Vi ønsker at være medvirkende til, at så mange som muligt anvender økologisk hudpleje for derved at passe på vores sundhed og ikke mindst passe på naturen. Jo flere der anvender økologi, jo større økologisk produktion i verden. Ved at anvende Mikaka Skincare er du med til at passe på naturen, da vi bl.a. støtter “Verdens Skove” med bevarelse af 7 kvadratmeter regnskov pr. købt produkt.

EngagemenT

Hvad vi står for 

Dyrevelfærd

Vores produkter er ikke testet på dyr. Vi sætter høje krav til vores leverandører, hvormed vores ingredienser heller ikke testes på dyr.

Ingen skadelig kemi

Vi anvender økologi, når det er muligt og søger målrettet økologisk certificerede ingredienser. Produkterne er overvejende naturlige. Hvis dette ikke er muligt, vil ingredienserne være naturidentiske.

Miljøvenligt & bæredygtigt

Vi medtænker miljøet og Jordens ressourcer i produktionen af vores emballage og marketingsmateriale, som er produceret CO2 neutralt.

Wet & Dry Brush

Sund hud og lækker glød

Prøv vores populære ansigtsbørste, som er 100 % naturlig, nedbrydelig og vegansk. Den kan anvendes både som tørbørste og i våd tilstand alt efter smag og behag.

Følg vejledningen på billedet og læs mere her:

Body salt scrub

Mildt eksfolierende og fugtgivende 

Vores Dead Sea Salt Body Scrub findes i tre varianter og er den nyeste lancering i vores sortiment. Den stimulerer nænsomt blodcirkulationen og fjerner effektivt døde hudceller. Karakteristisk indeholder de tre varianter hver sin form for ler, der tilfører huden beskyttende vitaminer og mineraler, hvilket huden bl.a. bruger som byggesten til regenerering. Indholdet af fugtgivende olier og shea smør bevirker til, at du ikke behøver yderligere pleje efter badet, da din hud vil være mættet med effektiv pleje.