Nøje udvalgte ingredienser

MIKAKA SKINCARE ER HELT FRI FOR:

HORMONFORSTYRRENDE STOFFER

KUNSTIGE FARVER OG PARFUME

PETROKEMIKALIER

PARABENER

ALKOHOL

SLS/SLES SULFAT

MINERALSKE OLIER

SILIKONE OG PEG STOFFER

Hos Mikaka brænder vi for at give dig sund og stærk hud samt hår. Vores produkter styrker din huds og dit hårs egne evner ved at tilføre byggesten og sørger for, at hud og hår kan være den bedste naturlige udgave af sig selv.

Vi anvender de reneste naturlige og økologiske råvarer, der sikrer dig hud- og hårplejeprodukter med høj effektivitet. Alle olier, urter, ekstrakter, smørarter og tilsatte vitaminer er nøje udvalgte på baggrund af grundig research af nyeste forskning.

Vi gennemtænker samtlige komponenter, og vi bestræber os på, at mest muligt indhold er naturligt eller naturidentisk, hvis andet ikke er muligt. Eksempelvis forekommer benzylalkohol naturligt i jordbær, hvilket vi anvender som konservering.
Et andet eksempel er, at farven på Mikakas produkter kan variere og det skyldes, at ingrediensernes farve blandt andet afhænger af vejret for hver enkelt sæson.
Vi anvender naturlige æteriske olier i dynamiske kombinationer, der skaber milde og harmoniske dufte. Selvom æteriske olier udvindes af planter, kan enkelte fremkalde allergi hos personer med tendens til allergiske reaktioner. Vi bestræber os altid på at holde niveauet af potente allergener lavt i vores produkter.

Friskhed
Hos Mikaka ønsker vi at beholde den høje kvalitet, der findes i friskproduceret hud- og hårpleje. Derfor producerer vi mindre partier, der samtidig sørger for, at mængden af konserveringsmidler og emulgatorer mindskes. Disse er nødvendige for at produkterne forbliver stabile og fri for bakterier og svampe.

Sund livsstil giver sund hud
Som sundhedsfaglige er vi bevidste om, at sund og stærk hud og hår der stråler af liv, ikke blot stammer fra, hvad vi smører på vores hud og tilfører vores hår. Det handler i lige så høj grad om, hvad vi tilfører hud og hår indefra samt vores mentale helbred. Derfor er søvn, tilstrækkelig med væske og næring gennem mad og drikke, motion og mental velvære en lige så vigtig del af din hudplejerutine.