Vejledning
Opnå den
bedste effekt
Mikaka Skincares ansigtsbørste er helt unik, da den både kan anvendes til tørbørstning og som våd peeling med vanligt renseprodukt.

Cirkulér/børst efter anvisningerne på billedet med 2-3 strøg hvert sted. Skån skadet, irriteret eller sart hud og anvend altid lette tryk og cirkulerende bevægelser. Børsterne kan ved kraftige tryk og ved våd tilstand miste deres lige form, hvilket ikke er en defekt, men blot skyldes børsternes naturlige oprindelse. Hverken din hud eller børsterne kan tåle kraftige strøg. Børsterne kan rettes ud efter brug og inden tørring. Der kan opstå let rødme efter brug, da børstningen skaber øget blodcirkulation.


Vores hud er forskellig, og du kan derfor bedst selv mærke, hvor ofte du har behov for at anvende ansigtsbørsten. Vi anbefaler at anvende børsten ca. 2 gange ugentlig ved tørbørstning og dagligt som våd peeling. Efter brug i våd tilstand lufttørres børsten med børsterne nedad. Der kan forefindes overskudsbørster, som vil falde af i starten af anvendelsen.
WET & DRY BRUSH
Vegansk &
100% nedbrydelig
WET & DRY Brush er til dig, som ønsker et fantastisk beauty tool til at få opfrisket din hud med fornyet glød grundet dets vitaliserende effekt.

Den fjerner effektivt urenheder og døde hudceller samt stimulerer nænsomt blodcirkulationen. Ansigtsbørsten er produceret af de fineste og veganske vegafibre, og skaftet består af termo bøg. Termo bøg giver øget holdbarhed, og bøgen stammer fra bæredygtigt skovbrug. I forbindelse med produktionen af børsten, er der øget fokus på nedsat forbrug af energi. Samtlige af børstens komponenter er af naturlig oprindelse og dermed 100 % nedbrydelig, og intet stammer fra dyr. Æsken stammer ligeledes fra bæredygtigt skovbrug og er med miljøvenligt vandbaseret lim og tryk.