Vigtige pointer
(shop kategori)
Ansigtspleje
Ansigtspleje der styrker din huds egne evner.

Når du anvender hudpleje til ansigtet fra Mikaka Skincare, får din hud en kærlig og hjælpende hånd til at regenerere, holde på fugt og stimulere til cellefornyelse. Produkterne overtager dermed ikke din huds egne funktioner og evner, men tilfører byggesten og sørger for, at din hud kan være den bedste udgave af sig selv. Skønhed kommer dog ikke kun udefra, da en stor del af næringsstofferne og væsken til huden tilføres via blodcirkulationen. Derfor er det en god ide at sørge for at drikke tilstrækkeligt med vand, spise varieret, få nok søvn og pas godt på dit mentale helbred for at fremme din huds evne til optimal pleje og fugt.
Hår og bad
Bath Edition renser, fugter, plejer og beskytter dit hår, din hovedbund og din hud.

Mikaka Bath Edition er med stor omhu og omtanke udviklet og produceret i Danmark af naturens bedste og reneste råvarer; Vilde nordiske multebær, hvedeprotein, ekstrakt af økologisk quinoa, havre, lindeblomst og kornblomst, økologisk kokos- og jojobaolie, økologisk aloe vera, glycerin og mangosmør. Badserien har et bæredygtigt fokus, og der anvendes effektive naturlige og certificerede økologiske ingredienser. Serien består af shampoo, conditioner, body wash, hand wash, hand lotion, body scrub og face brush. Den er vegansk og spækket med plejende og beskyttende vitaminer og antioxidanter. Alle ingredienserne er 100% biologisk nedbrydelige.
Mikaka Bath Edition er HELT FRI FOR:

SLS/SLES sulfat, petrokemikalier, mineralske olier, syntetiske farvestoffer,
kunstig parfume, silikone, hormonforstyrrende stoffer og PEG stoffer
Miljø foto bl.a taget hos Naestved Flisecenters showroom og bademiljøer
Hånd- og fodpleje
Få silkebløde hænder og fødder.

Lækre, bløde og velplejede hænder og fødder er for os en central del af hudplejeritualet, og vi har fundet den helt rigtige kombination af ingredienser, der giver dig hudplejeprodukter, som absorberes hurtigt af huden og virker ekstremt blødgørende og fugtgivende.
Kropspleje
Kropspleje der holder din hud fugtet og velplejet.

Kropspleje fra Mikaka Skincare er et vidt begreb, der spænder fra simple og virkningsfulde sammensætninger af ingredienser i vores bodylotion til unikke og effektive kombinationer i vores multibalm. Er du til den store spa-dag eller skal du holde huden velplejet på farten, så kan du finde netop den form for hudpleje, der passer bedst til dig.