VORES OMTANKE FOR
Natur, dyrevelfærd og Jordens ressourcer
Vi ønsker at være medvirkende til, at så mange som muligt har lyst til at anvende økologisk hudpleje for derved at passe på din sundhed og ikke mindst passe på naturen. Derfor forsøger vi at holde priserne nede og skabe produkter, der kan anvendes af alle hudtyper.
Ved at anvende hudpleje fra Mikaka Skincare er du med til at passe på vores natur, give et tilskud til dyrevelfærd samt tage højde for Jordens begrænsede ressourcer.

Vi støtter nemlig hvert år forskellige projekter som har fokus på miljø, klima, dyrevelfærd og andre gode formål. Vi betaler også altid til CO2 kompensation, hvor vi har mulighed for det.

Bæredygtig emballage og marketingsmateriale
Udover omtanke ved valget af ingredienser, har vi ligeledes stort fokus på bæredygtigt og miljøvenligt materiale til vores emballage og marketingsmateriale.
Vores emballage er produceret af sukkerrør, genanvendt plastik eller PET-plast, der kan genanvendes i forholdet 1:1. Det betyder at én flaske kan omdannes til en hel ny flaske, og intet går til spilde. Al emballage er 100% genanvendeligt, hvor du kan hjælpe os med at skåne miljøet ved at sortere dit affald.
Hos Mikaka anvender vi genbrugspapir til vores marketingsmateriale, hvilket produceres CO2 neutralt og er FSC certificeret. Vi har valgt at udfase overflødige æsker for at undgå overforbrug af Jordens ressourcer. De få produkter der fortsat har en æske er produceret af bæredygtigt skovbrug med vandbaseret tryk.